Create & record your music

the way you want!

Professionele opnamestudio met gedreven producers en engineers om jouw muzikale reis te ondersteunen.

Onze aanpak

No artist is the same. Daarom vraagt elk project een persoonlijke aanpak. We bekijken samen met de artiest of band, de noden van het project om een aangepast traject uit te stippelen en zo naar het best mogelijke lied te kunnen streven. Daarnaast is het voor ons ook belangrijk om de visie van de artiest te begrijpen. Binnen productie en opname kunnen we dan de juiste ondersteuning bieden.

Eens we aan het werk gaan in de studio bouwen we de nummers, stuk voor stuk op tot volwaardige songs. Na het opnameproces, gaan we verder met het mixen en masteren van de nummers. Hierbij kan de artiest of band zijn feedback  geven om samen met de engineer tot het 'perfecte' eindresultaat te komen.

Luister zelf hoe wij een demo omtoveren tot finale song.

Diensten

Je hebt een idee maar je heb graag een helpend hand om het verder uit te werken?
Wij helpen je idee tot leven brengen en ondersteunen onze artiesten bij songwriting, het vinden van sessiemuzikanten, arrangement en compositie van het nummer.

Kwalitatieve en professionele opnames van jouw stem, instrumenten of andere experimentele geluiden.

Tijdens de mixing brengen we alle geluidssporen van jouw nummer bij elkaar en zorgen we dat ze in harmonie samenklinken.
Daarna geven we de finale toets tijdens de mastering en is jouw nummer radioklaar!

Drag

Zin in een vrijblijvende gesprek?

De studio

Onze opnamestudio kende zijn start in de Pelikaanstreet te Gent maar bevindt zich ondertussen in Evergem. Hij bestaat uit een controlekamer en liveruimte waar zowel stemmen als instrumenten in opgenomen kunnen worden. Er is een assortiment van instrumenten, microfoons en andere hardware om een volledige muzikale opname te omkaderen.

Zowel nieuw als gevestigd talent vinden hun plaats in de huiselijke en warme sfeer van onze muziektempel. 
Elk talent kan rekenen op ons team aan muzikanten, producers en engineers bij de realisatie van zijn of haar volgende single, album of creatief project.

Klaar om erin te vliegen?